Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix tester reklamer mellem afsnit

Netflix tester reklamer mellem afsnit

21/08/2018 | Flixfilm

Netflix begyndte i sidste uge et nyt testforsøg, som har fået de sociale medier til at koge over; Streamingtjenesten er nemlig begyndt at vise reklamer mellem episoder når man binge-watcher.

Det skriver flere amerikanske medier, heriblandt CNN.

Det er dog ikke reklamer for hundemad, casino eller rejser, som er flyttet ind på Netflix. Der er udelukkende tale om reklamevideoer/trailers for andre Netflix-serier og film.

Selvom det blot er markedsføring for andet Netflix-indhold er det dog umiddelbart ikke noget, der huer Netflix-medlemmerne, da kritiske røster på de sociale medier begyndte at dukke op kort efter at den nye funktion blev lanceret.

Artiklen fortsætter under annoncen

De første meldinger gik også på at det ikke var muligt at skippe reklamer-trailerne, men dette er dog sidenhen blevet skudt til jorden.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Ma Rainey’s Black Bottom'

Streamingtjenesten har været ude at forklare, at trailerne blot vises for at gøre det nemmere for deres medlemmer at finde noget de gerne vil se – og pointerer at det er muligt at springe dem over.

Netflix tester hele tiden nye funktioner og en stor del af disse bliver aldrig tilgængelige for den brede offentlighed. Der kører hvert år flere hundrede testforsøg og mange af dem bliver aldrig endelig implementeret, lyder det fra Netflix.

Der er umiddelbart ingen rapporter om at danske Netflix-medlemmer har set reklamerne.1 kommentar til Netflix tester reklamer mellem afsnit

  1. Dan - kl. 20:35, 21-08-2018:

    Jeg har set dem, lidt irreterene men lette at gå forbi

    Skriv kommentar