Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix tester ultimativ binging!

Netflix tester ultimativ binging!

08/10/2020 | Flixfilm

Netflix tester ultimativ bingingBegrebet binging blev opfundet da streamingtjenesten Netflix blev lanceret og nu gjorde det muligt for seriefans at se mange afsnit i træk – i stedet for at skulle vente ugentligt på et nyt afsnit som det var tilfældet med gammeldags flow-tv.

Det har dog hidtil ikke været muligt, at streame utallige episoder uden at blive afbrudt af den irriterende besked “Are you still watching?” efter hver tredje episode. På dansk er beskeden “ser du stadig?”.

Men Netflix tester nu en funktion, som gør det muligt at slå beskeden fra og streame uendeligt mange afsnit uden at blive afbrudt.

Det skriver det amerikanske medie The Verge.

Artiklen fortsætter under annoncen

I udvalgte regioner har Netflix-medlemmer nu mulighed for at blive ved med at streame uden at blive afbrud igen.

Det betyder, at hvis du er igang med at streame samtlige episoder af ‘Stranger Things’ og ikke vil have at Netflix afbryder dig efter hver tredje afsnit, skal du blot klikke “se uden at blive spurgt igen” og fortsætte med at streame til du falder om.

LÆS OGSÅ   Se første billeder fra femte sæson af 'The Crown'

Netflix bekræfter, at de netop nu tester funktionen på udvalgte brugere, men pointerer, at streamingtjenesten hele tiden tester nye funktioner og en stor del af disse bliver aldrig tilgængelige for den brede offentlighed. Der kører hvert år flere hundrede testforsøg og mange af dem bliver aldrig endelig implementeret, lyder det fra Netflix.

Hvorvidt funktionen bliver lanceret i Danmark er dermed uvist, men skriv gerne nederst i kommentarfeltet hvis du er en af de heldige, som allerede nu har adgang til funktionen.Skriv kommentar