Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix tester vilkårlig afspilning

Netflix tester vilkårlig afspilning

19/08/2020 | Flixfilm

Der er forlydninger om at Netflix atter tester en shuffle / vilkårlig afspilnings-funktion.

Senest den amerikanske streamingtjeneste arbejde på en lignende funktion var i april 2019, men på daværende tidspunkt var der kun tale om en funktion, der automatisk kunne afspille et vilkårligt afsnit af en given serie.

Det eksperiment kom dog aldrig videre og blev senere lagt i graven.

Den nye shuffle-funktion vil denne gang omfavne hele Netflix-kataloget således at man altid kan få serveret en vilkårlig film eller serie hvis man har problemer med selv at vælge blandt de tusindvis af titler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Funktionen er dog stadig ved at blive testet ved en udvalgt skare og hvis ikke de synes om den og benytter den på tilfredstillende vis, er det meget usandsynligt, at den bliver tilgængelig for alle.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 10 – 2023)

Netflix bekræfter den igangværende test af shuffle-funktionen, men pointerer, at streamingtjenesten hele tiden tester nye funktioner og en stor del af disse bliver aldrig tilgængelige for den brede offentlighed. Der kører hvert år flere hundrede testforsøg og mange af dem bliver aldrig endelig implementeret, lyder det fra Netflix.

Den nye funktion kommer i rækken af en lang række nye funktioner som streamingtjenesten har lanceret indenfor det seneste år, heriblandt muligheden for at fjerne titler fra ‘Se videre…’, skjule film og serier og beskyttelse af Netflix-profilen med en ekstra kode.Skriv kommentar