Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix tillader nu download til SD-kort på Andriod

Netflix tillader nu download til SD-kort på Andriod

26/01/2017 | Flixfilm

Det er ikke mere end få måneder siden, at Netflix præsenterede den nye download-funktion, således man kan tage film og serier med på farten, også selvom der ikke er internetforbindelse.

Nu går Netflix skridtet videre og har åbnet for at Android-brugere kan downloade indhold direkte til et SD-kort eller micro-SD, hvilket betyder, at man ikke længere er afhængig af telefonens hukommelse og man dermed kan tage mange flere film og tv-serier med på farten.

For at kunne downloade indhold til SD-kort, kræver det at man har opdateret til den nyeste version af Netflix-applikationen, men herefter er det utroligt nemt.

Man trykker nemlig blot download som normalt, hvorefter Netflix automatisk spørger om man vil gemme direkte på telefonen eller SD-kortet.

Det er endvidere muligt, at downloade til mere end ét SD-kort, således man kan have mange film og serier med sig, men det er ikke muligt, at dele SD-kortet med venner og familie. Det er kun Netflix-brugeren, som har downloadet indhold som kan se det.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix (Uge 19 – 2024)

Artiklen fortsætter under annoncen

Det koster ikke ekstra at downloade film og serier fra Netflix og uanset hvilket abonnement man har til streamingtjenesten i dag, har man også adgang til den nye funktion. Alle kan dermed frit downloade film og serier.

Du kan læse mere om hvordan man downloader fra Netflix her: Sådan downloader man fra Netflix Danmark.
Skriv kommentar