Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix tillader nu download til SD-kort på Andriod

Netflix tillader nu download til SD-kort på Andriod

26/01/2017 | Flixfilm

Det er ikke mere end få måneder siden, at Netflix præsenterede den nye download-funktion, således man kan tage film og serier med på farten, også selvom der ikke er internetforbindelse.

Nu går Netflix skridtet videre og har åbnet for at Android-brugere kan downloade indhold direkte til et SD-kort eller micro-SD, hvilket betyder, at man ikke længere er afhængig af telefonens hukommelse og man dermed kan tage mange flere film og tv-serier med på farten.

For at kunne downloade indhold til SD-kort, kræver det at man har opdateret til den nyeste version af Netflix-applikationen, men herefter er det utroligt nemt.

Man trykker nemlig blot download som normalt, hvorefter Netflix automatisk spørger om man vil gemme direkte på telefonen eller SD-kortet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er endvidere muligt, at downloade til mere end ét SD-kort, således man kan have mange film og serier med sig, men det er ikke muligt, at dele SD-kortet med venner og familie. Det er kun Netflix-brugeren, som har downloadet indhold som kan se det.

LÆS OGSÅ   Se traileren til anden sæson af 'Sex Education'

Det koster ikke ekstra at downloade film og serier fra Netflix og uanset hvilket abonnement man har til streamingtjenesten i dag, har man også adgang til den nye funktion. Alle kan dermed frit downloade film og serier.

Du kan læse mere om hvordan man downloader fra Netflix her: Sådan downloader man fra Netflix Danmark.    Skriv kommentar