Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix tiltrækker fortsat nye kunder

Netflix tiltrækker fortsat nye kunder

21/01/2015 | Flixfilm

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Forleden offentliggjorde Netflix deres seneste kvartalsregnskab og her kunne streamingtjenesten melde om en stor medlemsfremgang. Hele 13 millioner nye medlemmer fik Netflix i løbet af 2014.

Med fremgangen på 13 mio. i 2014 har Netflix nu i alt 57,4 mio. kunder over hele verden og streamingtjenesten forventer, at de allerede inden april 2015 runder 61 mio. kunder. Netflix er dermed inden i en god periode hvor der hele tiden kommer nye medlemmer til.

Netflix har de senere år ekspanderet kraftigt i de internationale markeder (lande udenfor USA og Canada), og det er også her hvor streamingtjenesten på nuværende tidspunkt oplever den største fremgang på medlemstallet. Netflix er stadig størst i USA med omkring 37 milioner medlemmer, men de internationale markeder følger godt efter hvor Netflix nu har over 16 mio. betalende medlemmer. Det danske antal Netflix-medlemmer er medregnet i dette tal. Netflix offentliggøre ikke medlemstal for de enkelte lande, undtagelsesvis USA.

LÆS OGSÅ   'Away' droppet efter en sæson

Det gode kvartalsregnskab fra Netflix er også blevet positivt modtaget på aktiemarkedet hvor Netflix-aktien (NFLX) hurtigt steg med 16% efter offentliggørelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen    Skriv kommentar