Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix tiltrækker fortsat nye kunder

Netflix tiltrækker fortsat nye kunder

21/01/2015 | Flixfilm

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Forleden offentliggjorde Netflix deres seneste kvartalsregnskab og her kunne streamingtjenesten melde om en stor medlemsfremgang. Hele 13 millioner nye medlemmer fik Netflix i løbet af 2014.

Med fremgangen på 13 mio. i 2014 har Netflix nu i alt 57,4 mio. kunder over hele verden og streamingtjenesten forventer, at de allerede inden april 2015 runder 61 mio. kunder. Netflix er dermed inden i en god periode hvor der hele tiden kommer nye medlemmer til.

Netflix har de senere år ekspanderet kraftigt i de internationale markeder (lande udenfor USA og Canada), og det er også her hvor streamingtjenesten på nuværende tidspunkt oplever den største fremgang på medlemstallet. Netflix er stadig størst i USA med omkring 37 milioner medlemmer, men de internationale markeder følger godt efter hvor Netflix nu har over 16 mio. betalende medlemmer. Det danske antal Netflix-medlemmer er medregnet i dette tal. Netflix offentliggøre ikke medlemstal for de enkelte lande, undtagelsesvis USA.

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du se på Netflix i december

Det gode kvartalsregnskab fra Netflix er også blevet positivt modtaget på aktiemarkedet hvor Netflix-aktien (NFLX) hurtigt steg med 16% efter offentliggørelsen.

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar