Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix: Traditionelt TV vil forsvinde

Netflix: Traditionelt TV vil forsvinde

10/05/2013 | Flixfilm

netflix danmark streaming flixfilmI følge Netflix lover det i fremtiden ikke godt for det traditionelle TV; Det vil nemlig forsvinde, og tv-oplevelsen vil i stedet foregå over internettet og gennem on-demand tjenester. Det er Netflix’ administerende direktør Reed Hastings som kommer med forudsigelsen. DR, TV2 osv. kan dermed ikke se lyst på fremtiden, med mindre de flytter kerneforretningen online.

– I takt med at brugerne af internet-tv stiger fra millioner til milliarder, så leder Netflix og HBO vejen frem. Internet-TV vil erstatte almindeligt tv, siger Reed Hatings til avisen Washington Post.

– Folk vil ikke længere sidde og zappe rundt mellem forskellige tv-kanaler. De vil hellere gå direkte online og se den serie, film, dokumentarprogram eller nyhedsudsendelse, som der har lyst til. Man gider ikke længere vente på, at yndlingsprogrammet ruller over skærmen på et bestemt tidspunkt. Selvom disse visioner har været til stede siden indførslen af høj-kvalitets internetvideo, så er det først nu, at teknologien og salget viser, at visionen er blevet til realitet, vurderer Reed Hastings.

LÆS OGSÅ   'Love is Blind' kommer i en svensk udgave

Netflix har i øjeblikket 36 millioner abonnenter fordelt over hele verden, men Reed Hastings forudser dog, at det globale antal brugere vil stige helt op mod 90 mio. brugere i takt med, at selskabet udvider sin service til andre lande og verdensegne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Reed Hastings regner dog ikke med, at det traditionelle tv vil forsvinde helt, men i takt med at efterspørgelsen på on-demand tv stiger, så vil det helt sikkert blive skubbet i baggrunden.Skriv kommentar