Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix trækker stikket på ‘The Get Down’

Netflix trækker stikket på ‘The Get Down’

27/05/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har besluttet ikke at lave flere afsnit af den musik-dramaet ‘The Get Down’, som er lavet af den Oscar-nominerede instruktør Baz Luhrmann.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Skaberne Baz Luhrmann har været ude at bekræfte oplysningerne på Facebook og skriver således, at Netflix og Sony (produktionsselskabet) gerne ville lave flere afsnit af ‘The Get Down’, men at Baz Luhrmann ønskede at tage en pause og lave film i stedet. Det ville have fjernet hans navn fra serien – et punkt som Netflix og Sony ikke ville afvige for.

Det er ellers meget uvant at Netflix dropper serier – især efter blot en enkelt sæson. Netflix har kun droppet et fåtal serier gennem årerne, heriblandt Marco Polo, Bloodline og Hemlock Grove.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 38 – 2021)

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Get Down’ er fortællingen om hvordan en ny kunstform blusser op i New York – nemlig hiphop. Serien viser slut-70’ernes New York og overgangen fra disco til hiphop – fortalt gennem sang, dans og funk – hvor en gruppe teenagere bevæbnet med dansetrin, spraydåser og stærkt ordforråd prøver at tilpasse sig New York City hvor hip hop, punk, hårdkogt kriminalitet og vold står på dagsordenen.

De uigenkaldelige sidste afsnit af ‘The Get Down‘ havde premiere på Netflix Danmark den 7. april 2017.    Skriv kommentar