Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix trækker stikket på Rusland

Netflix trækker stikket på Rusland

09/03/2022 | Flixfilm

netflix rusland ukraine

Netflix er verdens førende streamingtjeneste for underholdning med 221 millioner betalende medlemmer i over 190 lande.

Men nu kan man i hvert fald fjerne et land og cirka 1 million abonnenter fra statistikken.

Netflix har nemlig meddelt, at de har lukket ned for deres service i Rusland, så russere ikke længere kan se film og serier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er naturligvis den igangværende invasion af Ukraine, som har fået Netflix til at trække stikket i Rusland.

Det oplyser streamingtjenesten til en lang række medier.

Ikke nok med at det ikke længere er muligt, at streame film og serier, så har Netflix også stoppet alle investeringer i den russiske filmbranche, samt sat alle lokale produktioner på pause.

Det gælder blandt andet dramaserien ‘Anna K’, som skulle være den første russiske original-serie. Serien er en moderne genfortælling af Leo Tolstoys klassiske roman “Anna Karenina” med Svetlana Khodchenkova, der er kendt fra ‘Tinker Tailor Soldier Spy’ og ‘The Wolverine’, i hovedrollen.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'No Limit'

Historien foregår i det moderne Rusland, hvor socialisten Anna, hustruen til den snart kommende guvernør i Skt. Petersborg, går ind i en livsændrende kærlighedsaffære med Vronsky, den flotte arving til et aluminiumsimperium. Deres affære kommer hurtigt ud af kontrol og truer balancen mellem familiebåndet og de sociale forhold.

‘Anna K’ var allerede færdigoptaget, men Netflix har nu fjernet den fra premierekalenderen og det uvist om den nogensinde får premiere – i hvert fald ikke med den nuværende situation.Skriv kommentar