Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix trækker stikket på serie med Idris Elba

Netflix trækker stikket på serie med Idris Elba

01/05/2020 | Flixfilm

Netflix trækker stikket på serie med Idris ElbaStreamingtjenesten Netflix har netop meddelt, at komedieserie ‘Turn Up Charlie’ ikke vender tilbage med flere afsnit.

Beslutningen kommer over et år efter at første sæson havde premiere den 15. marts 2019.

I ‘Turn Up Charlie’ spiller den engelske skuespiller Idris Elba (‘The Wire’, ‘The Avengers‘, Beasts of No Nation‘) en falleret DJ, som bliver hyret til at være “barnepige” for sin berømte vens besværlige datter.

Netflix udtaler i en meddelelse, at de er taknemmelige for at Idris Elba havde lyst til at lave en vittig og hjertevarm komedieserie om hans store passion – DJ.

Foruden at være en verdensberømt skuespiller er Idris Elba nemlig også DJ i sin fritid. Under navnet DJ Big Driis giver han nemlig timelange DJ-koncerter og var blandt andet på plakaten til at spille på sidste års Coachella Festival i USA.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' får flere afsnit og afslutning

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har dog ikke lagt Idris Elba på hylden for de skriver endvidere i pressemeddelelsen, at de ser frem til at samarbejde med Elba på fremtidige projekter.

Det kommer ikke som den store overraskelse at ‘Turn Up Charlie’ er blev droppet, da serien ikke vakte den store opsigt ved premieren, samt at anmeldelserne har været middelmådige. Bedømmelsen på Rotten Tomatoes er på nuværende tidspunkt 51%.

Se alle 8 episoder af ‘Turn Up Charlie‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar