Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix: Tv vil være on demand om 10-20 år

Netflix: Tv vil være on demand om 10-20 år

29/09/2015 | Flixfilm

netflix logo5Streamingtjenesten Netflix bliver stadig mere populær og rammer snart 67 millioner medlemmer fordelt over hele verden i takt med at streamingtjenesten hele tiden udvider sin tilstedeværelse.

Den store tilstrømning og teknologiens udvikling får da også Reed Hastings, CEO hos Netflix, til at forudse, at om 10-20 år vil alt tv være on demand og tilgængeligt på internettet. Dermed kan det snart være slut med, at modtage f.eks. DR og TV 2 med en almindelig antenne derhjemme.

Reed Hastings forklarer til CNBC, at Netflix og internetvideo for 15 år siden blot var en lille niche, men at internettets eksplosive udvikling ikke kan betyde andet end at tv som vi kender det i dag, vil være internetbaseret om 10-20 år. Han slår det imidlertid fast, at han mener alt tv og ikke blot enkelte programmer.

LÆS OGSÅ   Se første trailer til actionkomedien 'The Man From Toronto'

Samtidig er flere amerikanske tv-station ramt af medlemsnedgang, hvilket Reed Hastings mener, kommer af den store tilstrømning til streamingtjenesterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix vil fortsat forsøge at kapre flere medlemmer ved at ekspandere streamingtjenesten til mere end 200 lande inden udgangen af 2016. Allerede til næste år åbner Netflix for filmtjenesten i lande som Hong Kong, Taiwan, Singapore og Sydkorea.
1 kommentar til Netflix: Tv vil være on demand om 10-20 år

  1. thomas - kl. 21:32, 29-09-2015:

    tror det bliver inden for 10 år 🙂

Skriv kommentar