Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix udbygger atter ‘The Witcher’-universet

Netflix udbygger atter ‘The Witcher’-universet

29/07/2020 | Flixfilm

Netflix udbygger atter The Witcher universetAllerede inden anden sæson af ‘The Witcher’ er landet på Netflix er streamingtjenesten nu klar med endnu spin-off-serie til hit-serien.

Der er tale om mini-serien ‘The Witcher: Blood Origin’, som gennem seks episoder vil fortælle historien 1200 år før handlingsforløbet i hovedserien.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘The Witcher: Blood Origin’ dykker ned i oprindelseshistorien på den allerførste “witcher” i en verden hvor monstre, mennesker og elve er blevet smeltet sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien skal optages i England, men Netflix har hverken oplyst hvornår produktionen starter eller hvem der kommer til at medvirke.

Sikkert er det dog, at det bliver en live-action serie i modsætning til den første ‘The Witcher’-spin-off-serie, som blev afsløret tidligere på året.

‘The Witcher: Nightmare of the Wolf’ er en anime i spillefilmslængde, der udforsker universet og byder på en ny fjende mod The Continent.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre'

Allerede efter kun en enkelt sæson af ‘The Witcher’ er der dermed to spin-off serier i produktion, hvilket vidner om streamingtjenestens enorme forventning til fantasy-serien.

‘The Witcher’, som er skabt af den polske forfatter Andrzej Sapkowski, handler om witcheren Geralt of Rivia, som er en monsterjæger der som ung udviklede overnaturlige kræfter, der gjorde det muligt at bekæmpe blodtørstige monstre.

Første sæson havde premiere den 20. december 2019.

Det vides endnu ikke hvornår ‘The Witcher: Blood Origin’ og ‘The Witcher: Nightmare of the Wolf’ får premiere.

Se ‘The Witcher’ på Netflix Danmark.Skriv kommentar