Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix udgav 371 originale film og serier i 2019

Netflix udgav 371 originale film og serier i 2019

20/12/2019 | Flixfilm

netflix logoSelvom at året endnu ikke helt er slut viser en gennemgang, at streamingtjenesten Netflix i løbet af 2019 vil have haft premiere på 371 originale film og serier.

Det er over ét nyt og unikt program, serie eller film om dagen.

Det skriver det amerikanske branchemedie The Variety.

Sidste år tilføjede Netflix “blot” 240 nye produktioner til deres udvalg. Der er dermed tale om en stigning på hele 54,6 procent.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at sætte tallet ind i en støre kontekst, skriver The Variety, at de 371 film og serier er mere end hvad end hele den amerikanske tv-industri lancerede i 2005. Tallet dækker dokumentarer, shows, stand-up, film og serier, men ikke børneprogrammer.

Det er ikke alle 371 titler som har fået lige stor opmærksomhed, men Netflix har aldrig tidligere opnået så stor succes ved Golden Globe hvor streamingtjenesten har fået 34 nomineringer, mens at film som Martin Scorseses ‘The Irishman’, Noah Baumbachs ‘Marriage Story’ og Fernando Meirelles ‘The Two Popes’ står klar til at gøre sig bemærket ved den kommende Oscar-uddeling.

LÆS OGSÅ   Se trailer til spøgelsesserien 'Lockwood & Co.' med 'Bridgerton'-stjerne

Det vil ikke overraske hvis Netflix runder over 400 originale film og serier i 2020, da streamingtjenesten har oplevet markant større konkurrence om kunderne efter at Apple og især Disney har lanceret deres egne filmtjenester, samtidig med at flere mastodonter står klar i kulissen til at frigive deres streamingtjenester, heriblandt Peacock og (re)lanceringen af HBO Max.Skriv kommentar