Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix udsender først klip fra The Killing sæson 4

Netflix udsender først klip fra The Killing sæson 4

05/07/2014 | Flixfilm

killing sæson 4 forbrydelsen netflixI november 2013 afslørede Netflix, at de havde fået rettighederne til The Killing, som er den amerikanske udgave af den danske serie Forbrydelsen, og ville lave en fjerde og sidste sæson. Nu er den færdig og serien vender dermed tilbage på Netflix Danmark med de endegyldige sidste seks afsnit den 1. august. Se traileren fra de sidste episoder nederst.

Historien i The Killing sæson 4 følger op hvor den slap efter afslutningen på sæson 3. Efterforskeren Linden (Mireille Enos) og betjenten Holder (Joel Kinnaman) kæmper for at holde håndtere konsekvenserne af deres handlinger i den nervepirrende afslutning. I sæson 4 bliver de tildelt en ny sag, hvor en tilsyneladende perfekt familie bliver myrdet, mens sønnen og soldaten Kyle Stansbury (Tyler Ross) overlever det brutale overfald efter at være blevet skudt i hovedet.

Den nye sæson gæstes af Joan Allan (The Bourne Ultimatum), som spiller oberst Margaret Rayne, der er rektor på officerskolen hvor Kyle var indskrevet under massakren. Herudover medvirker også Gregg Henry (Guardians of the Galaxy ), Sterling Beaumon (Lost) og Levi Meaden (The 100).

LÆS OGSÅ   Se traileren til den danske serie 'Skruk'

Første sæson af The Killing blev nomineret til 6 Emmy Awards og modtog mange roser af anmelderne, men seerne forsvandt og tv-stationen AMC valgte at droppe serien. Det var herefter, at streamingtjenesten Netflix samlede serien op.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Killing sæson 4 har eksklusiv premiere på Netflix Danmark 1. august. Se sæson 1-3 på Netflix i dag: Link.

Se traileren til The Killing sæson 4 herunder;
Skriv kommentar