Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix udsender ny trailer til Marvel’s Daredevil

Netflix udsender ny trailer til Marvel’s Daredevil

10/03/2015 | Flixfilm

daredevil netflix flixfilm premiereDen 10. april har første sæson af den nye serie om den blinde superhelt Daredevil premiere på Netflix Danmark. I anledningen af seriens snarlige ankomst har Netflix netop udsendt en ny trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Daredevil handler om Matt Murdock, der mister synet som barn, og derfor forstærkes hans øvrige sanser. Matt Murdoc lever af at bekæmpe kriminalitet i som advokat om dagen og som superhelten “Daredevil” om aftenen i Hell’s Kitchen i New York City.

I den nye trailer præsenteres superskurken Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio), som kun er ude på at gøre livet besværligt for Matt Murdock (Charlie Cox), der som advokat prøver at få de kriminelle bag lås og slå, men som om natten kravler i Daredevil-dragten. Traileren giver også et indblik i hvorledes Matt er blevet trænet i at blive superhelten. Det lader dermed til at serien vil omhandle Daredevils oprindelse.

LÆS OGSÅ   'The Sea Beast' får en efterfølger

Serien Daredevil er produceret af Steven S. DeKnight (“Spartacus”) og Jeph Loeb (“Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.”) og blandt skuespillerne finder man Elden Henson (The Hunger Games: Mockingjay), Scott Glenn (The Silence of the Lambs) samt Rosario Dawson (Sin City).

Artiklen fortsætter under annoncen

Første sæson af Daredevil består af 13 episoder af en times varighed og er i øvrigt den første af fem superhelte-serier, som vil bliver lavet i samarbejde med Marvel. De øvrige handler om Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage samt en The Defenders-serie.

Se Daredevil på Netflix Danmark d. 10. april.1 kommentar til Netflix udsender ny trailer til Marvel’s Daredevil

  1. thomas - kl. 20:07, 10-03-2015:

    Glæder mig til den, og som jeg læste og giver vedkommende ret i , så har netflix og marvel bare gjort det rigtige ved at lave serien som de har gjort de blot ved at se lidt over 2 min., af traileren , og jeg tvivler ikke på andet end succes for denne serie og de kommende netflix/marvel – serier 🙂

Skriv kommentar