Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix udsender teaser til ny western-serie fra Steven Soderbergh

Netflix udsender teaser til ny western-serie fra Steven Soderbergh

18/10/2017 | Flixfilm

Den 22. november er der premiere på den nye western-serie ‘Godless’ på Netflix Danmark og streamingtjenesten har derfor udsendt en teaser-trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘Godless’ er en mini-serie på 7 afsnit – der alle kan ses med det samme – som er skabt af Steven Soderbergh (‘Ocean’s Eleven’, ‘Magic Mike’) og Scott Frank (‘Minority Report’, ‘Logan’), mens hovedrollerne indtages af Jack O’Connell, Michelle Dockery og Jeff Daniels.

Som det ses i klippet nedenfor, så er der tale om en umiddelbar klassisk western, hvor man nærmest for støv i munden af de mange landskaber, der ligger brak.

I ‘Godless’ følger man outlaw’en Frank Griffin, der på sin jagt på Roy Goode – hans forræderiske partner, terroriserer sig igennem det amerikanske landskab. Menneskejagten ender dog da Frank når til byen La Belle, New Mexico – en mystisk by, som er styret udelukkende af kvindelige indbyggere. Kvinderne har nemlig fået nys om Franks ankomst og han er ikke velkommen!

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Sea Beast'

Artiklen fortsætter under annoncen

Frank Griffin spilles af Jeff Daniels, som har medvirket i utallige tv-serier og film, men som nok bedst huskes som Jim Carreys sidekick i ‘Dum og Dummere’-filmene.

Netflix kalder selv serien for “limited” vil må antages at betyde, at uanset succes, så skal man ikke forvente at der kommer flere afsnit af ‘Godless’ end de 7 allerede planlagte.

Se ‘Godless’ på Netflix Danmark fra den 22. november.Skriv kommentar