Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix udsender teaser til ny western-serie fra Steven Soderbergh

Netflix udsender teaser til ny western-serie fra Steven Soderbergh

18/10/2017 | Flixfilm

Den 22. november er der premiere på den nye western-serie ‘Godless’ på Netflix Danmark og streamingtjenesten har derfor udsendt en teaser-trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘Godless’ er en mini-serie på 7 afsnit – der alle kan ses med det samme – som er skabt af Steven Soderbergh (‘Ocean’s Eleven’, ‘Magic Mike’) og Scott Frank (‘Minority Report’, ‘Logan’), mens hovedrollerne indtages af Jack O’Connell, Michelle Dockery og Jeff Daniels.

Som det ses i klippet nedenfor, så er der tale om en umiddelbar klassisk western, hvor man nærmest for støv i munden af de mange landskaber, der ligger brak.

I ‘Godless’ følger man outlaw’en Frank Griffin, der på sin jagt på Roy Goode – hans forræderiske partner, terroriserer sig igennem det amerikanske landskab. Menneskejagten ender dog da Frank når til byen La Belle, New Mexico – en mystisk by, som er styret udelukkende af kvindelige indbyggere. Kvinderne har nemlig fået nys om Franks ankomst og han er ikke velkommen!

LÆS OGSÅ:   'Paranoia' - Dansk gyser får premiere på Netflix

Frank Griffin spilles af Jeff Daniels, som har medvirket i utallige tv-serier og film, men som nok bedst huskes som Jim Carreys sidekick i ‘Dum og Dummere’-filmene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix kalder selv serien for “limited” vil må antages at betyde, at uanset succes, så skal man ikke forvente at der kommer flere afsnit af ‘Godless’ end de 7 allerede planlagte.

Se ‘Godless’ på Netflix Danmark fra den 22. november.
Skriv kommentar