Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix udsender trailer til Grace and Frankie

Netflix udsender trailer til Grace and Frankie

11/04/2015 | Flixfilm

grace frankie komedie netflixI starten af 2014 kunne streamingtjenesten Netflix annoncerer, at de var gået i gang med at lave en ny komedieserie i samarbejde med Marta Kauffman, som har skabt Friends. Nu kan Netflix imidlertid offentliggøre første trailer til serien Grace and Frankie, som får premiere på Netflix Danmark d. 8. maj. Se videoen nederst i artiklen.

Grace and Frankie, som er navnet på serien, handler om to kvinder, der knytter et uventet venskab, da deres mænd annoncerer, at de er forelskede i hinanden og forlader Grace og Frankie for at leve sammen. Det vender op og ned på de to kvinders liv, og resultatet er en morsom og anderledes sitcom om alle de faser, hovedpersonerne gennemgår.

I komedieserien, som nok mest henvender sig til det lidt ældre publikum, medvirker blandt andet Jane Fonda som Garce, Lily Tomlin som Frankie, mens Martin Sheen og Sam Waterston spiller de to homoseksuelle mænd.

LÆS OGSÅ:   Spil 'Grand Theft Auto' med Netflix

Grace and Frankie er skabt af den anerkendte Marta Kauffman, som tidligere har stået bag den succesfulde serie Friends (Venner). Serien er desuden skrevet af Howard J. Morris (In Case of Emergency) og Paula Weinstein (Blood Diamond).

Grace and Frankie kan ses på Netflix Danmark fra d. 8. maj, hvor alle 13 episoder kan ses med det samme.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar