Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix udsender trailer til ny stor-serie om Marco Polo

Netflix udsender trailer til ny stor-serie om Marco Polo

18/11/2014 | Flixfilm

marco polo serie netflix danmarkDet er ikke mere end 14 dage siden, at Netflix udsendte det første klip fra deres kommende stor-serie Marco Polo, og nu er den amerikanske streamingtjeneste så klar mede en to minutter lang trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Traileren giver et indblik af hvad Netflix-medlemmerne kan forvente sig af den nye serie, som der er tårnhøje forventninger til. Serien har et budget på over $100 millioner og instrueres bl.a. af Joachim Rønning og Espen Sandberg, som blev Oscar-nomineret for deres historiske dramafilm Kon-Tiki, og som netop nu arbejde på femte film om piraten Jack Sparrow, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, der udkommer i 2017.

Serien, som får premiere på Netflix Danmark 12. december, skildrer den legendariske opdagelsesrejsende Marco Polo’s ret ukendte begyndelse og hans eventyrlige liv, der tog fart, da det 13. århundredes magtfulde, mongolske kejser Kublai Khan tog ham under sine vinger.

Da Marco Polo er en original serie fra Netflix, hvilket betyder at det er streamingtjenesten, som selv har stået for produktionen, vil den kun kunne ses på Netflix. Man skal dermed ikke forvente, at se den på DR1 eller TV 2 på et senere tidspunkt.

LÆS OGSÅ:   Der kommer mere golf og tennis på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har lavet en lang række originale serier, hvoraf House of Cards og Orange Is the New Black nok er de mest kendte. En optælling lavet af Flixfilm.dk forleden viser, at streamingtjenesten i øjeblikket har gang i mere en 30 produktioner. Dette inkluderer bl.a. fire film af Adam Sandler og en efterfølger til den Oscarbelønnet film Tiger På Spring, Drage I Skjul.

Se Marco Polo eksklusivt på Netflix fra den 12 december.Skriv kommentar