Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix udskyder Chadwick Bosemans sidste film

Netflix udskyder Chadwick Bosemans sidste film

31/08/2020 | Flixfilm

Netflix udskyder Chadwick Bosemans sidste filmStreamingtjenesten Netflix har netop valgt, at udskyde første visning af ‘Ma Rainey’s Black Bottom’, der har Viola Davis og Chadwick Boseman i hovedrollen.

Chadwick Boseman døde den 28. august 2020 efter et længere kræftforløb. Han blev 43 år gammel.

‘Ma Rainey’s Black Bottom’ er skuespillerens sidste film.

Det bekræfter Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen skulle i denne uge være blevet vist for et inviteret publikum, men efter skuespillerens død har Netflix valgt at udskyde premieren.

Det er meningen, at ‘Ma Rainey’s Black Bottom’ kommer på Netflix senere i år, men hvorvidt den offcielle verdenspremiere også udskydes er der på nuværende tidspunkt ingen meldinger om.

Dramafilmen er baseret på teaterstykket af samme navn af August Wilson og følger “Mother of the Blues”, Ma Rainey (Viola Davis), og hendes kontroverser med branchen, der hovedsageligt består af hvide mænd i Chicago i 1920’erne. Hun slår sig derfor sammen med trumpetisten Levee (Chadwick Boseman), der også er klar til et opgør med musikbranchen.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 46 – 2022)

‘Ma Rainey’s Black Bottom’ er instrueret af George C. Wolfe og produceret af skuespilleren Denzel Washington.

Det er den anden eksklusive Netflix-film som nu afdøde Chadwick Boseman medvirker i.

Tidligere på året havde Spike Lees ‘Da 5 Bloods’ premiere, hvor Boseman også spiller en markant rolle (billedet. I forbindelse med skuespillerens død blev det afsløret, at han indspille adskillige film under sit sygdomsforløb mellem “utallige operationer og omgange med kemoterapi”, lød det fra familien.Skriv kommentar