Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix udvalget skifter – eller gør det?

Netflix udvalget skifter – eller gør det?

09/01/2014 | Flixfilm

Netflix Danmark tilføjer oftest nye film og serier til streamingtjenesten hver eneste dag, således udvalget hele tiden bliver større og man ikke præsenteres for de samme titler. Men udover at tilføje nye film og serier gør Netflix også noget andet for, at ændre deres udvalg – de skifter cover/billede på filmene.

Det betyder, at selvom det ser ud til at der er kommet noget nyt på Netflix, så er det ikke altid tilfældet. Der kan være tale om en gammel serie eller film som blot har fået nyt coverbillede således den ser ny ud. Dette er øjensynligt med til, at gøre udvalget mere dynamisk og få folk til at tro der hele tiden kommer nyt indhold.

Flixfilm har herunder samlet et par eksempler på film og serier som har fået nyt billede efter en periode:

Unknown-1 UnknownHer er det filmen Backtrack, som tidligere så ud som billedet til venstre, men nu ser ud som billedet til højre. Det er ikke de store ændringer som er blevet foretaget, men lyset er alligevel blevet lidt anderledes og det ligner dermed en ny film ved første øjekast. Samtidig er titlens typografi ligeledes blevet ændret. 

Artiklen fortsætter under annoncen

Find Backtrack på Netflix Danmark: Link.

Unknown-7 Unknown-8Dokumentaren The Crash Reel om to barndomsvenner der begger ender med at blive snowboard-legender har også fået nyt cover. Hvor billedet tidligere var meget mørkt og indeholdt en masse tekst er det nu blevet meget mere simpelt og lyst. Det er her svært at se, at der umiddelbart er tale om den samme film på begge billeder.

LÆS OGSÅ   Noah Baumbach indgår eksklusiv aftale med Netflix

Find The Crash Reel på Netflix: Link.

Unknown-5 Unknown-6 Komediefilmen Get Low / The Funeral Party med Bill Murray er nok den, som har set det størst skift. Her har filmen ikke blot fået nyt billede, den har også fået ny titel. Hvor filmen tidligere hed Get Low – A True Tall Tale med to skuespillere i fokus, hedder den nu The Funeral Party, udelukkende med Bill Murray i fokus.

Find Get Low / The Funeral Party på Netflix Danmark: Link.

Flixfilm har spurgt Netflix til de ændrede billeder og de svarede, at det ikke er normal praksis at udskifte billeder på titlerne. Vi har dog observeret, at der oftest også kommer et nyt billede på serierne når der tilføjes en ny sæson. Dette er dog umiddelbart rimeligt, da der reelt er tale om nyt indhold.

Har du oplevet andre film eller serier på Netflix Danmark som har fået nyt cover/billede?4 kommentarer til Netflix udvalget skifter – eller gør det?

 1. B - kl. 23:16, 09-01-2014:

  Weeds

 2. Claus - kl. 08:20, 10-01-2014:

  Kan det skyldes at de film, der skifter cover evt. er film, der er udløbet hos netflix, men som de så har genforhandlet licens til, og derefter ligger dem ind på ny? Jeg har nogle gange lagt mærke til at nogle af de film, på listerne over nye film herinde faktisk dække film, jeg tidligere har set ligge på netflix! Så måske det er fordi de er blevet fornyet eller noget?

 3. Kurt - kl. 15:07, 10-01-2014:

  Heksene fra Warren Manor 🙂 4. Mikael Karl - kl. 12:12, 29-01-2018:

  Heksene fra Warren Manor / Charmed.

  Skriv kommentar