Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix udvalgt til Cannes Film Festival 2017

Netflix udvalgt til Cannes Film Festival 2017

14/04/2017 | Flixfilm

For første gang nogensinde er Netflix blevet udvalgt til at deltage i Cannes Film Festival med de to kommende originale film ‘Okja‘ og ‘The Meyerowitz Stories (New and Selected)‘, som begge får eksklusiv premiere på streamingtjenesten i 2017.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘Okja’ og ‘The Meyerowitz Stories (New and Selected)’ er blevet udvalgt til at deltage i den officielle hovedkonkurrence hvor de kan løbe med de prestigefyldte “Gyldne Palmer”.

“Cannes Film Festivals tilsagn om at give vores ekstraordinære platform for unikke historie fra nogle af verdens mest anerkendte filmskabere er enestående. Vi er begejstret for at kunne fremvise to af vores længeventede film fra instruktørerne Noah Baumbach og Bong Joon Ho foran et prestigefyldt forum,” udtaler Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udvælgelsen af de originale film fra Netflix er en milepæl for streamingtjenestens eksklusive og brede udvalg.

Okja‘ er et episk eventyr om et venskab, der er så stort, at det ikke kan ignoreres. Mød Mija (Ahn Seo-hyun), en ung pige, der risikerer alt for at forhindre et magtfuldt multinationalt selskab kidnappe hendes bedste ven – et kæmpe dyr kaldet Okja.

LÆS OGSÅ   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Filmen er instrueret af Bong Joon Ho (Snowpiercer, The Host, Mother) og på rollelisten finder man Tilda Swinton (Hail, Caesar!, Moonrise Kingdom), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Everest) og Paul Dano (Love & Mercy, 12 Years a Slave).

The Meyerowitz Stories (New and Selected)‘ har Adam Sandler, Ben Stiller, Dustin Hoffman, Emma Thompson i hovedrollerne og beskrives som værende en intergenerationel fortælling om voksne søskendes kamp med tilskyndelse fra deres aldrende far. Filmen er lavet af instruktør Noah Baumbach (The Squid and the Whale, Frances Ha).Skriv kommentar