Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix udvider med mere 4K Ultra HD indhold

Netflix udvider med mere 4K Ultra HD indhold

17/06/2014 | Flixfilm

netflix-4k-ultra-hdEr du så heldig, at være i besiddelse af en fladskærm der kan vise Netflix i den superhøje 4K Ultra HD kvalitet, så kan du snart se frem til et større udvalg.

Netflix har nemlig tilføjet alle Breaking Bad afsnit i 4K, således man nu kan se kemilæreren Walter Whites op og nedture i den bedste billedekvalitet. I Danmark er alle afsnit af Breaking Bad som bekendt ikke tilgængelige endnu, men det forventes, at alle afsnit også vil være klar i 4K opløsning efter den 15. juli, hvor sidste og anden del af sæson 5 kommer på Netflix Danmark.

Udover Breaking Bad kan man på Netflix også finde House of Cards sæson 2 og nogle naturprogrammer i Ultra HD.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 1 – 2022)

Hvis du benytter den amerikanske udgave af Netflix kan du også finde Smurfs 2 (Smølferne 2), Ghostbusters og Ghostbusters 2 i 4K Ultra HD. Hvis ikke du har adgang til Netflix USA kan du læse her hvordan man får adgang: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen

4K Ultra HD er et format som har fire gange så mange pixels som Full HD. Til sammenligning har Full HD en opløsning på 1920×1080 mens 4K Ultra HD har opløsning på 3840×2160.1 kommentar til Netflix udvider med mere 4K Ultra HD indhold

  1. Kristian - kl. 09:53, 03-07-2014:

    Kan vi snart forvente mere 4k materiale på danske Netflix??

    Skriv kommentar