Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix udvider med mere 4K Ultra HD indhold

Netflix udvider med mere 4K Ultra HD indhold

17/06/2014 | Flixfilm

netflix-4k-ultra-hdEr du så heldig, at være i besiddelse af en fladskærm der kan vise Netflix i den superhøje 4K Ultra HD kvalitet, så kan du snart se frem til et større udvalg.

Netflix har nemlig tilføjet alle Breaking Bad afsnit i 4K, således man nu kan se kemilæreren Walter Whites op og nedture i den bedste billedekvalitet. I Danmark er alle afsnit af Breaking Bad som bekendt ikke tilgængelige endnu, men det forventes, at alle afsnit også vil være klar i 4K opløsning efter den 15. juli, hvor sidste og anden del af sæson 5 kommer på Netflix Danmark.

Udover Breaking Bad kan man på Netflix også finde House of Cards sæson 2 og nogle naturprogrammer i Ultra HD.

Hvis du benytter den amerikanske udgave af Netflix kan du også finde Smurfs 2 (Smølferne 2), Ghostbusters og Ghostbusters 2 i 4K Ultra HD. Hvis ikke du har adgang til Netflix USA kan du læse her hvordan man får adgang: Link.

LÆS OGSÅ   Se første teaser til filmatiseringen af 'Det halve kongerige'

Artiklen fortsætter under annoncen

4K Ultra HD er et format som har fire gange så mange pixels som Full HD. Til sammenligning har Full HD en opløsning på 1920×1080 mens 4K Ultra HD har opløsning på 3840×2160.1 kommentar til Netflix udvider med mere 4K Ultra HD indhold

  1. Kristian - kl. 09:53, 03-07-2014:

    Kan vi snart forvente mere 4k materiale på danske Netflix??

Skriv kommentar