Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix udvider med to nye originale film

Netflix udvider med to nye originale film

26/11/2015 | Flixfilm

netflix logo 2JPGDen amerikanske streamingtjeneste Netflix udvider nu deres udvalg med to helt nye originale film, som ikke blot vil kunne ses på filmtjenesten, men også i biograferne. Det skriver The Verge.

Den ene film er Girlfriend’s Day, der beskrives som værende en mørk komedie med Bob Odenkirk i hovedrollen, som en takkekortsskribent, der bliver anklaget for mord. Bob Odenkirk er ikke helt ukendt på Netflix, da han både medvirker i Breaking Bad og Better Call Saul som den korrupte advokat Saul Goodman, og sketchshowet W/Bob & David, som havde eksklusiv premiere på Netflix for få uger siden. Amber Tamblyn (127 Hours) medvirker også i filmen. Bob Odenkirk har været med til at skrive manuskriptet til Girlfriend’s Day, som instrueres af Michael Stephenson (Best Worst Movie).

Den anden film som Netflix har købt rettighederne til er thrilleren Mercy, der er skrevet af instrueret af Chris Sparling, som tidligere har stået bag Buried, hvor Ryan Reynolds bliver levende begravet. Filmen, som har James Wolk (Mad Men) og Caitlin FitzGerald (Master of Sex) på rollelisten, handler om fire brødre, der vender tilbage til deres barndomshjem, da deres moder ligger for døden. Her bliver deres forhold testet, alt i mens familiens hemmeligheder graves frem.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 47 – 2023)

Begge film; Girlfriend’s Day og Mercy får eksklusiv premiere på Netflix Danmark i 2016. Samtidig vil de blive vist i udvalgte biografer.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar