Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix udvider ‘Money Heist’-universet med ny spin-off serie ‘Berlin’

Netflix udvider ‘Money Heist’-universet med ny spin-off serie ‘Berlin’

26/06/2023 | Flixfilm

I 2021 havde sidste sæson af det verdensomspændende streaminghit ‘Money Heist’ aka ‘Papirhuset’ aka ‘La Casa De Papel’ premiere på Netflix.

Streamingtjenesten er dog ikke færdige med universet, da der sidste år var premiere på den koreanske version ‘Money Heist: Korea – Joint Economic Area’, og nu er Netflix klar med en ny spin-off på den populære spanske dramaserie.

Der er tale om serien ‘Berlin’, der følger karakteren, som også er kendt som Andrés de Fonollosa (Pedro Alonso) fra den originale ‘Money Heist’-serie.

Netflix kan endvidere fremvise første teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Berlin planlage også kuppet på Den Spanske Bank sammen med The Professor og Palermo i ‘Papirhuset’, og i den nye serie har Berlin fundet på en ny genial plan: han vil røve et af de mest prominente auktionshuse i Paris.

LÆS OGSÅ:   Se første hårrejsende trailer til 'Huset Ushers fald'

Kun to ting kan oplyse en mørk dag: Den første er kærlighed. Det andet er at stjæle en formue, lyder det i beskrivelsen af ‘Berlin’.

‘Money Heist’ aka ‘La Casa De Papel’ aka ‘Papirhuset’ blev skabt af Alex Pina og handler om en gruppe kriminelle, der låser sig inde i den spanske nationalbank med det mål at trykke 2,8 milliarder euro, og dermed begå det største bankrøveri nogensinde. Hjernen bag den kriminelle gerning er El Profesor.

Alex Pina er showrunner og producer på ‘Berlin’, som Netflix oplyser vil kunne streames til december.

Se ‘Papirhuset‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar