Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix udvikler app til Virtual Reality-briller

Netflix udvikler app til Virtual Reality-briller

25/09/2015 | Flixfilm

samsung gear vr  virtual reality netflixSamsung annoncerede forleden, at Netflix har udviklet en applikation til deres Virtual Reality-headset; Samsung Gear VR, som kommer i butikkerne i USA til efteråret. De bliver sat til salg i Danmark kort efter.

Selve film-oplevelsen vil ikke være i Virtual Reality i den nye Netflix-app, da den som bekendt ikke er optimeret til dette. Dog vil indlevelsen alligevel bliver substantielt forstærket med skærmen tæt på øjnene. Netflix har dog udviklet deres egen virtuelle stue som man kan bevæge sig rundt i, inden man slår sig ned i sofaen foran TV’et. Se et billede af Netflix-stuen nederst i artiklen.

“For et år siden skulle jeg skrive en liste over ting, som var nødvendige for at Gear VR ville blive en succes – Netflix var en af dem,” udtaler John Carmack, CTO hos Oculus, som har udviklet applikationen for Netflix. “Trods den megen snak om hardcore gamers, så vil mange mennesker blot se film og serier i Virtual Reality.”

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Blood Red Sky'

Samsung Gear VR bliver sat til salg for $99, hvilket umiddelbart lyder temmelig billigt, men det er værd at bemærke, at brillerne ikke har indbygget skærm. Den får man ved at indsætte en Galaxy Note 4 eller Galaxy S6/S6 Edge.

Artiklen fortsætter under annoncen

netflix living room virtual reality     Skriv kommentar