Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix-undersøgelse: Serier fordøjes med film

Netflix-undersøgelse: Serier fordøjes med film

08/12/2016 | Flixfilm

Seriemaratons er en yndet aktivitet i de danske hjem. Men hvad gør man, når man har set en serie færdig og herefter har brug for en lille pause, inden man kaster sig over den næste serie? Det har Netflix undersøgt.

Det viser sig, at over halvdelen af Netflix-seerne har brug for tre dages pause efter at have afsluttet en hel sæson, og at 61 procent tyer til film som et afbræk, inden de kaster sig over den næste serie.

Tallene viser fx, at ’Narcos’ ofte efterfølges af ’Cartel Land’ og ’Narco Cultura’, ligesom mange efter at have afsluttet den nervepirrende serie ’Stranger Things’ tyer til komedien ’Back to the Future’. En populær kombination er fx også den finurlige ’Unbreakable Kimmy Schmidt’ og den excentriske ’Zoolander’ eller de to komedier ’Orange is the New Black’ og ’The Big Short’.

En af de mere iøjnefaldende kombinationer af serier og dokumentarer er animationskomedieserien ’BoJack Horseman’, som af mange kombineres med Tony Robbins’ mere seriøse dokumentarfilm ’Tony Robbins: I Am Not Your Guru’. Det er således ikke alle Netflix-seere, der bevæger sig videre i samme genre, når yndlingsserien er afsluttet.

Nedenfor kan se et skema over hvilken film Netflix-medlemmerne ynder at kaste sig over når de er færdige med en given serie;

LÆS OGSÅ:   Ugens nyheder på Netflix (Uge 13 – 2024)

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har analyseret seerdata fra over 86 millioner medlemmer på tværs af mere end 190 lande i perioden januar 2016 til oktober 2016. Undersøgelsen satte fokus på variationer i medlemmernes seervaner i relation til tv-serier og film. Undersøgelsen viste, at 59 procent af medlemmerne holdt en pause på mindst en dag – i gennemsnit 2,5 dage – fra de havde afsluttet samtlige sæsoner af en serie, til de påbegyndte en ny. I løbet af pausen så 61 procent enten en film, en dokumentar eller et stand-up show, inden de tog hul på en ny serie – og i alt udviste 36 procent af Netflix’ medlemmer denne adfærd. Deltagelse i undersøgelsen forudsatte ikke, at medlemmerne færdiggjorde en serie på en bestemt tid. Med henblik på at identificere tv-serie og film-par analyserede Netflix mere end 100 tv-serier – og udpegede på denne baggrund de hyppigste pardannelser for hvert marked. Disse pardannelser kan ikke sidestilles med seertal.
1 kommentar til Netflix-undersøgelse: Serier fordøjes med film

  1. thomas - kl. 00:27, 10-12-2016:

    det passer nu ikke på alle mennesker , det er en generalisering.

    vi er s….sandelig alle forskellige og ikke robotter.

Skriv kommentar