Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix understøtter nu Dolby Atmos-lyd

Netflix understøtter nu Dolby Atmos-lyd

28/06/2017 | Flixfilm

Netflix har netop udsendt en pressemeddelese hvor det fremgår, at den amerikanske streamingtjeneste nu understøtter Dolby Atmos, som giver film og serier virkelighedstro og fængslende lyd.

Den første titel, som understøtter Dolby Atmos er den anmelderroste film ‘Okja‘, som blev vist under dette års Cannes Film Festival, med bl.a. Tilda Swinton og Jake Gyllenhaal på rollelisten. Filmen kan ses på Netflix Danmark.

Det er svært, at beskrive hvad Dolby Atmos gør ved Netflix-oplevelsen, men streamingtjenesten nævner det som værende på højde med da Netflix begyndte at understøtte 4K UHD og HDR. Film-oplevelsen bliver dermed mere levende og realistisk.

På nuværende tidspunkt er det som nævnt kun ‘Okja’, der kan ses med Dolby Atmos på Netflix, men senere kommer der flere titler – der ligeledes vil være tilgængelige i 4K og HDR:

LÆS OGSÅ   Netflix teaser hårdtslående 'Tekken'-serie

Artiklen fortsætter under annoncen

BLAME! – Premiere 28. juli 2017
Death Note – Premiere 25. august 2017
Bright – Premiere til december 2017
Wheelman – Premieredato ukendt

Dolby Atmos-streaming er tilgængelig på Microsofts Xbox One og Xbox One S, samt de nyeste LG OLED TV. Flere enheder vil blive understøttet senere.

Det er på nuværende tidspunkt uklart om Dolby Atmos kræver, at man har det “store” Netflix-abonnement – som det kendes for 4K og HDR.
Skriv kommentar