Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix USA i Danmark

Netflix USA i Danmark

12/11/2014 | Flixfilm

netflix anbefal facebook danmarkNetflix er Danmarks største streamingtjeneste med over 450.000 kunder, men udvalget af film og serier i Danmark er sparsomt i forhold til den amerikanske udgave af filmtjenesten.

Mange danskere har derfor fået adgang til Netflix USA og herunder viser vi hvorledes du også kan få adgang til den amerikanske Netflix, som byder på mange flere film og serier end den danske.

Se amerikansk Netflix USA i Danmark.

Det er værd at bemærke, at Forbrugerrådet i Danmark har udtalt at det på ingenmåde er ulovligt at skaffe sig adgang til den amerikanske Netflix. Samtidig virker det danske medlemsskab også i USA, hvilket betyder, at hvis du allerede har en konto hos Netflix i Danmark, så behøver du ikke oprette en ny for at få adgang til streamingtjenesten i USA.

Man får adgang til Netflix USA ved, at få sin PC, Mac, Playstation, iPhone, Apple TV mv. til at tro, at man befinder sig i USA. Det sker ved at ændre sin DNS, hvilket er relativt nemt. Man kan også bruge en VPN, men det lidt mere besværligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at skifte sin DNS-adresse skal man dog benytte en service som PureVPN, der tilbyder en amerikansk DNS for omkring 25 kr om måneden. Man får første uge gratis og man kan dermed teste om det er en service man vil blive ved med at benytte.

Ved at følgende nedenstående guide får du adgang til den amerikanske Netflix på få minutter. Med PureVPN kan du faktisk få adgang til hvilken som helst udgave af Netflix i verden. Det betyder, at du selv kan vælge om du vil se den tyske, hollandske eller svenske udgave.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Sådan får du adgang til Netflix USA:

1. Gå ind på PureVPN og opret en gratis konto ved blot at indtaste din e-mail adresse.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Følg de nemme vejledninger på PureVPN til, at skifte din DNS, således du kan få Netflix USA på din PC, Mac, AppleTV m.v.

Hvis du blot ser Netflix på PC eller Mac, så er det muligt at finde nogle gratis udvidelsesprogrammer som Hola, som giver Netflix USA, men disse programmer mistænkes for at tracke og overvåge dit internetforbrug og derfor anbefales det ikke at benytte disse. Hold dig derfor kun til troværdige services som PureVPN.

Få Netflix USA i Danmark.

På Netflix USA kan man finde mange flere film og tv-serier end på den danske Netflix og ligenu kan man bl.a. se The Hunger Games: Catching Fire, der er foreløberen til Mockingjay, som snart kommer i biografen. Herudover kan man også finde serier som House, Futurama, American Dad, The Wonder Years samt nye sæsoner af Sons of Anarchy, The Walking Dead og Modern Family.

Hvis du ønsker, at følge med i hvad der kommer af nyheder på den amerikanske Netflix, så kan du følge med på Flixfilm.us, hvor vi skriver om de nyeste film og serier på Netflix USA.