Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix vandt Golden Globe for bedste komedieserie

Netflix vandt Golden Globe for bedste komedieserie

07/01/2019 | Flixfilm

The Kominsky Method Golden GlobeForleden blev de prestigefyldte Golden Globe, som har til formål at hylde de bedste præstationer inden for film- og fjernsynsbranchen, uddelte ved et storslået arrangement i Beverly Hills, Californien.

Netflix var naturligvis på pletten og til stor overraskelse vandt streamingtjenesten prisen for bedste komedieserie med ‘The Kominsky Method’, som bl.a. har Michael Douglas og Alan Arkin på rollelisten.

I serien spiller de to et par aldrende venner, mens de navigerer gennem fordelene og ulemperne ved at blive gammel.

Det var overraskende at ‘The Kominsky Method’ vandt da den generelt ikke har været særlig synlig og generelt har levet et stille liv på Netflix. Samtidig har de internationale anmeldere været positive, men bestemt ikke overvældet af serien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stjerneskuespilleren Michael Douglas vandt endvidere prisen for bedste skuespiller i en komedieserie – for rollen i ‘The Kominsky Method’.

Flixfilm lavede en anmeldelse af ‘The Kominsky Method’, da serien havde premiere på Netflix den 16. november 2018. Serien blev tildelt fire stjerner og anmeldelse kan læses her: Anmeldelse: ‘The Kominsky Method’ – sæson 1.

LÆS OGSÅ   Se sidste trailer til den psykologiske thriller 'Kastanjemanden'

Skaberen af ‘The Kominsky Method’ er den berømte tv-producent og manuskriptforfatter Chuck Lorre. Han er bagmanden bag mange komedieserier så som ‘Dharma & Greg’, ‘Two and a Half Men’ og ‘The Big Bang Theory’ og er kendt som The King of Sitcoms.

‘The Kominsky Method’ var dog ikke den eneste Netflix-produktion, som løb med nogle af de prestigefyldte priser; også Alfonso Cuaróns kritikerroste ‘Roma’ vandt for bedste udenlandske (ikke-engelske) dramafilm, mens Alfonso blev kåret som årets bedste instruktør.

Se ‘The Kominsky Method‘ på Netflix Danmark.    Skriv kommentar