Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix varsler prisstigninger i hjemlandet

Netflix varsler prisstigninger i hjemlandet

30/10/2020 | Flixfilm

Netflix har netop annonceret nye prisstigninger i USA for deres mest populære abonnementer.

Det skriver flere medier.

Det er ikke mere end en måned siden, at en amerikansk analytiker vurderede, at prisen på et abonnement til streamingtjenesten Netflix snart ville stige.

Forleden kunne Netflix så bekræfte, at prisen på Standard- og Premium-abonnementet fra næste måned vil stige i pris, mens Basic-abonnementet, som ikke giver mulighed for at streame film og serier i HD-kvalitet, ikke bliver ramt af nye stigninger.

Standard-abonnementet stiger fra $12.99 til $13.99 per måned, mens Premium-abonnementet, med streaming i 4K UHD og HDR, stiger fra $15.99 til $17.99 per måned.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix hævede seneste priserne i USA i begyndelsen af 2019.

LÆS OGSÅ:   'Rick & Morty'-skaber laver Netflix-animationsserie 'The Undervale'

“Vi ved, at folk har flere muligheder for underholdning end nogensinde før, og vi er derfor forpligtet til at levere en endnu bedre oplevelse til vores medlemmer,” udtaler streamingmastodonten i forbindelse med prisstigningerne og tilføjer;

”Vi justerer vores priser, så vi fortsat kan tilbyde et stort udvalg af forskellige tv-shows og film. Som altid tilbyder vi en række abonnementer, så folk kan vælge en pris, der fungerer bedst for deres budget.”

Prisstigningerne har tilfredsstillet aktionærerne, som kvitterede med at sende aktien op med 4%.
Skriv kommentar