Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix: Vi har ignoreret konto-deling

Netflix: Vi har ignoreret konto-deling

10/12/2022 | Flixfilm

Det er ikke nogen hemmelighed, at det gennem de sidste 10 år hvor streamingtjenesten Netflix har været tilgængelig i Danmark, har været utrolig nemt at dele sin Netflix-konto med venner og familie.

Til trods for at Netflix skriver i deres betingelser, at abonnementet kun må deles med andre person i husstanden, så har det været uden konsekvenser at dele brugernavn og password med andre udenfor hjemmet.

Nu er vi dog blevet klogere på hvorfor det har været så nemt; Netflix har simpelthen vendt øjenene den anden vej.

Det fortalte Ted Sarandos, som er co-CEO hos Netflix, forleden til en teknologikonference i USA.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har for længe ignoreret problemet med konto-deling,” lød det fra chefen, som dog også kunne se indenad og ikke helt frikende sig selv; “Vi skabte et produkt (Netflix, red.), som ikke gjorde det særlig nemt hvis man gerne ville betale abonnementet for sine børn.”

LÆS OGSÅ:   Se den magiske trailer til 'The Imaginary' - Skabt af tidligere Studio Ghibli talenter

Streamingtjenesten har dog nye tiltag på vej, som gerne skulle sætte en stopper for konto-deling. Initiativerne indebærer blandt andet at man vil kunne tilføje ekstra brugere til ens konto for et mindre beløb.

Netflix-chefen er fuldt ud klar over at de nye tiltag vil blive modtaget med skepsis, men det er ligesom med prisstigninger, “forbrugerne elsker det ikke lige med det samme, men vi er nødt til at forklare dem hvorfor det er nødvendigt,” lyder det fra Ted Sarandos.
Skriv kommentar