Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix vil bruge flere penge på nyt indhold

Netflix vil bruge flere penge på nyt indhold

07/11/2019 | Flixfilm

netflix logoAmerikanske Netflix har en ambition om at være verdens største og fortrukne streamingtjeneste, der byder på underholdning for hele familien.

Mere end 300 originale film og serier er netop nu i produktion og Netflix forventer, at bruge $15 milliarder – 100 milliarder kroner – på at lave nyt indhold i 2019.

Det astronomiske beløb er dog ikke nok for Netflix-grundlæggeren Reed Hastings;

– “Vi planlægger at bruge noget mere”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det fortalte Netflix-chefen via mediet Deadline til en konference i New York forleden.

Han kommer ikke nærmere ind på hvor meget budgettet skal hæves med, men analytikere vurderer, at Netflix i 2020 vil bruge 115 milliarder kroner på nyt indhold.

De mange penge skal naturligvis bruges på at købe eksklusivt indhold og udvikle endnu flere film og serier for at kunne holde på kunderne og fortsat tiltrække nye. Især når konkurrencen den kommende tid bliver skærpet med nye streamingtjenester fra Apple, Disney og HBO.

Personligt er Reed Hastings dog ikke bange for konkurrencen og fortæller, at han selv vil have abonnement til Disney+ når den bliver lanceret.

LÆS OGSÅ   De 10 bedste danske film på Netflix

Grundlæggeren har også tidligere udtalt, at han forventer at Disney og Apple vil kun give beskeden modvind og at markedet at stort nok til alle, da flow tv stadig udgør en størstedel af al tv-sening.

Mens Apple og Disney hovedsagligt vil kæmpe om kunderne på det amerikanske marked fokuserer Netflix på at få flere internationale abonnementer. Derfor vil streamingtjenesten udfordre konkurrenterne med lokal-sproget indhold. Kun 5% af jordens befolkning har engelsk som modersmål, og Netflix vil derfor forsøge at ramme de øvrige 95% ved at producere lokale film og serier – altså på andet sprog end engelsk.Skriv kommentar