Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix vil ekspandere til 200 lande

Netflix vil ekspandere til 200 lande

21/01/2015 | Flixfilm

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Foto: Paul Sakuma, Netflix

I det seneste kvartalsregnskab som Netflix offentliggjorde forleden, kunne streamingtjenesten melde om en stor fremgang i antallet af medlemmer, men det stopper øjensynligt ikke her. For Netflix afsløre at de vil ekspandere kraftigt de kommende år og forventer at være tilgængelig på alle markeder i løbet af 2 år.

Det er dog ikke en udgave af Netflix i samme kaliber som vi kender det fra Danmark, der vil blive tilgængelig i hele verden. Netflix vil nemlig blot gøre deres eget indhold tilgængeligt, herunder House of Cards, Orange is the New Black, Marco Polo mv. Årsagen er, at Netflix-serierne er blandt nogle af de mest populære på streamingtjenesten, samtidig er de også noget af det billigste, da det koster mange penge at købe rettigheder til film og serier.

Netflix henviser bl.a. til HBO Nordic, som blot tilbyder deres egne serier og klarer sig udmærket her i Norden. Det er samme tilgang som Netflix vil benytte når de skal udvide til hele verden. Netflix har allerede lavet en del originale serier og mere end 50 nye serier og film er på vej de kommende år. Streamingtjenesten er dermed ved at få et stort udvalg af eget indhold.

LÆS OGSÅ:   En teenager forsøger at finde meningen i bittersødt ungdomsdrama; 'En del af dig'

Det stor globale ekspansion vil endvidere betyde, at Netflix vil få nemmere ved at indkøbe rettigheder til film og serier, da de nemt kan nå ud til en masse mennesker. Samtidig gør det også hele indkøbsprocessen vedrørende visningsrettigheder lettere, da Netflix dermed kan købe rettigheder til hele verden, i stedet for blot de enkelte lande, som det er nødvendigt på nuværende tidspunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar