Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix vil genoplive serien Longmire

Netflix vil genoplive serien Longmire

15/11/2014 | Flixfilm

longmire sæson 4 netflixFilmtjenesten Netflix forhandler om, at lave en fjerde sæson af den populære krimi-serie Longmire, der blev droppet tidligere på året. Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Longmire blev droppet til stor overraskelse hos fans og kritikere, da serien har opbygget en stor fanskare og generelt haft gode seertal. En mulig Longmire sæson 4 er dermed blevet modtaget med stor begejstring.

Forhandlingerne er dog stadig igang og aftalen er derfor ikke på plads endnu, men vi vil naturligvis bringe nyt i sagen hvis Netflix bekræfter, at de har købt rettighederne til at lave en ny sæson.

Der på nuværende tidspunkt lavet tre sæsoner af Longmire, der handler om Walt Longmire, en sherif, som vender tilbage til arbejdet efter sin kones død. Hjulpet af hans venner og datter, undersøger Longmire alvorlige forbrydelser i sin jurisdiktion, mens han kæmper for at blive genvalgt.

LÆS OGSÅ:   Netflix bekræfter 'Golfbanens skræk 2'

Walt Longmire spilles af Robert Taylor, som nok bedst er kendt for sin rolle som Agent Jones i The Matrix. Herudover medvirker Katee Sackhoff (Battlestar Galactica) og Bailey Chase (Buffy the Vampire Slayer).

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har tidligere lavet nye sæsoner af droppede serier. Seneste lavede streamingtjenesten en fjerde sæson til krimien The Killing.

I Danmark bliver Longmire i øjeblikket sendt på TV2 Charlie.
Skriv kommentar