Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix vil genoplive Wet Hot American Summer

Netflix vil genoplive Wet Hot American Summer

26/05/2014 | Flixfilm

Wet Hot American Summer netflix dk serieStreamingtjenesten Netflix har angiveligt planer om, at lave en ny serie baseret på komediefilmen Wet Hot American Summer fra 2001. Det skriver adskillige medier.

Planen er, at samle alle de originale skuespillere, heriblandt Bradley Cooper, Paul Rudd, Amy Poeher og Elizabeth Banks til en såkaldt prequel, der fortæller historien om de unge teenagere inden de tog på den famøse Camp Firewood fra Wet Hot American Summer. Selvom skuespillerne efterhånden nærmer sig en moden alder er det altså meningen, at de i denne serie skal spille unge teenagere.

Netflix skulle på nuværende tidspunkt være i forhandlinger med filmens skabere David Wain og Michael Showalter, mens distributøren Universal Pictures ligeledes overvejer om de vil involveres i projektet. Intet er dog afklaret endnu så serien kan godt nå at blive droppet, men der skulle være velvilje hos alle partnere om at få projektet til at lykkes. Netflix har dog ikke ønsket at kommentere oplysningerne.

LÆS OGSÅ   Flere stjerner tilknyttes Russo-brødrenes store Netflix-satsning 'The Gray Man'

Rygterne om en serie baseret på Wet Hot American Summer har eksisteret siden 2011 hvor instruktør David Wain afslørede sine planer. Det er dog først nu at filmtjenesten Netflix er kommet ind i billedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den amerikanske komediefilm Wet Hot American Summer, der handler om aktiviterne på en jødisk sommerlejr i 1981, fik ved premieren ikke nævneværdigt gode anmeldelser, men filmen har de senere år opnået kultstatus og samlet en habil fanskare.    Skriv kommentar