Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix vil have over 700 originale film og serier i 2018

Netflix vil have over 700 originale film og serier i 2018

11/03/2018 | Flixfilm

Det er ingen hemmelighed at Netflix investerer massivt i originale film og serier, således streamingtjenesten kan tilbyde deres medlemmer et unikt og eksklusivt udvalg.

Alene i 2018 vil Netflix bruge 50 milliarder danske kroner på originalt indhold, som blandt andet inkluderer 80 spillefilm.

De seneste års enorme investeringer i originale film og serier betyder, at Netflix-biblioteket i slutningen af 2018 vil indeholde mere end 700 originale titler – alt fra film, serier, dokumentar til reality, talkshow, stand-up.

Det fortalte David Wells, CFO hos Netflix, til en mediekonference i San Francisco tidligere på ugen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud af de 700 originale film og serier vil 80 af dem være lokaltproduceret uden for USA. Her er der blandt andet tale om den tyske ‘Dark‘, mexikanske ‘Club de Cuervos‘, italienske ‘Suburra‘, samt den kommende danske Netflix-serie ‘The Rain‘.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Jennifer Lopez: Halftime'

Der er desuden intet, der tyder på at Netflix er ved at ændre strategi, da David Wells udtaler “Vi vil blive ved med at tilføje mere indhold – Det virker og styrker tilstrømningen af medlemmer”.

De mange nye originale titler er også årsagen til at udvalget af film og serier i Danmark er større end nogensinde, da egenproduktionerne – med få undtagelser – får premiere over hele verden. Det totale antal titler på Netflix Danmark er over 3000 – mod blot 2000 da Netflix streamingtjenesten blev lanceret i Danmark for lidt over 5 år siden.

Netflix har over 110 millioner betalende medlemmer over hele verden.
Skriv kommentar