Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix vil have samme udvalg i alle lande

Netflix vil have samme udvalg i alle lande

13/05/2015 | Flixfilm

netflix logo5Vi er i Danmark vant til, at den amerikanske udgave af Netflix byder på bedre udvalg med flere film og serier, men denne forskel kan snart være fortid, ifølge Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix.

I et nyt interview til Variety, udtaler Sarandos, at streamingtjenesten ikke længere har regionale indkøb-teams, som har stået for at købe rettigheder til film og serier til de individuelle territorier. Fremover vil Netflix i forhandlinger med filmstudierne, beder om de globale rettigheder og hvis ikke filmstudierne er med på den aftale, er streamingtjenesten ikke interesseret i rettighederne.

Det nye forhandlingsfokus kan betyde, at der i fremtiden vil være de samme film og serier på Netflix i uanset hvilket land man befinder sig i. Dermed vil der ikke længere være forskelle i udvalget mellem de enkelte lande, heriblandt Danmark og USA.

LÆS OGSÅ:   'Knives Out 3' får officiel titel

Sarandos tilføjer, at Netflix også hellere vil lave egne originale film og serier, end at købe filmstudiernes, da deres egne produktioner giver mest værdi for pengene. Netflix brugte sidste år 21 milliarder kroner på egne produktion og har planer om at udgive ikke mindre end 48 originale film og serier i år.

Netflix har til hensigt at være online i omkring 200 lande ved udgangen af 2016, hvilket vil gøre streamingtjenesten tilgængelig næsten overalt i verden.

Artiklen fortsætter under annoncen
3 kommentarer til Netflix vil have samme udvalg i alle lande

 1. Bjarne - kl. 06:04, 14-05-2015:

  Hvornår vil det ca. ske at der bliver åbnet for alt i dk

 2. Flixfilm - kl. 07:29, 14-05-2015:

  Hej Bjarne,

  Det er nok ikke noget der vil ske i løbet af natten, da nuværende aftaler øjensynligt skal udløbe mv. Tror virkelig først man vil kunne mærke effekten i slutningen af 2016 når Netflix har deres tjeneste ude i mange lande.

 3. Peter Lassen - kl. 19:50, 14-05-2015:

  Det kan kun gå for langsomt. Netflix er godt. Men der mangler et større udbud.

Skriv kommentar