Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix vil (igen) købe serier fra konkurrenter

Netflix vil (igen) købe serier fra konkurrenter

19/10/2023 | Flixfilm

De seneste år har streamingtjenesten Netflix satses intensivt på at skabe og udvikle egne film og serier, såkaldte ‘Netflix Originals’.

Men nu åbner Netflix for at vende tilbage til hvor det hele startede; indkøbe streamingrettigheder til film og serier, som Netflix ikke selv har lavet!

Det fortæller Netflix i forbindelse med offentliggørelsen af deres seneste regnskab.

Årsagen til at streamingtjenesten er vendt på en tallerken, er fordi serien ‘Suits’ har været en enorm succes for Netflix i USA.

Artiklen fortsætter under annoncen

Advokatdramaet har været på førstepladsen på streaminghitlisten i mere end 12 uger, hvilket slået alle rekorder.

‘Suits’ har længe været tilgængelig på Netflix i Danmark, men Netflix-medlemmerne i USA har først lige fået serien, som oprindelig blev vist på TV fra 2011 – 2019.

Til trods for at serien er flere år gammel og har været på andre streamingtjenester, så er den altså blevet en kæmpe streamingsucces og det har givet Netflix blod på tanden for at købe flere ældre hit-serier;

LÆS OGSÅ:   Det populære kortspil 'Exploding Kittens' kommer som Netflix-serie

“Licensering har altid været en vigtig del af vores programstrategi. Som tingene udvikler sig kan det give mening, at licensere flere populære titler som supplement til vores originale film og serier. Vi tror, at dette vil levere ekstra værdi for vores medlemmer (dvs. engagement), samt for rettighedshavere, som kan fordel af den øgede opmærksomhed og ekstra indtjening, som kan Netflix levere,” skriver streamingtjenesten i regnskabet.

Da Netflix lancerede deres streamingtjeneste i 2007 lavede streamingtjenesten ikke deres eget indhold og udvalget bestod dermed kun af film og serier, som man allerede kendte og var udviklet af andre tv-stationer og producenter.

‘Suits’ har været så stort et hit på Netflix, at skaberen Aaron Korsh overvejer, at lave en ny prequel eller spinoff.




Skriv kommentar