Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix vil ikke sætte advarsel på ‘The Crown’

Netflix vil ikke sætte advarsel på ‘The Crown’

09/12/2020 | Flixfilm

the crown advarselDet har ikke skortet på ros siden at den seneste sæson af den royale Netflix-serie ‘The Crown’ havde premiere den 15. november.

Serien portrættering af den engelske royale familie samt andre kendte personer i fjerde sæson er blevet rost til skyerne af anmeldere, men ikke alle har været lige begejstret.

Det gælder især de engelske politikere, som forleden forsøgte at lægge pres på streamingtjenesten Netflix for at advare medlemmerne om at ‘The Crown’ blot er fiktion og ikke den endegyldige sandhed. Det er især begivenhederne omkring den stormombruste romance mellem Prins Charles og Diana i sæson 4, som har skabt røre.

Skaberen Peter Morgan taget sig ligelovlig mange kreative friheder, lyder beskyldningerne.

Nu har Netflix imidlertid meddelt den britiske regering og kulturminister Oliver Dowden, at det ikke vil puttet et advarselskilt på ‘The Crown’.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Power'

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

“Vi har altid præsenteret ‘The Crown’ som værende et drama – og vi har tillid til, at vores medlemmer forstår, at det er fiktion, der overvejende er baseret på historiske begivenheder,” pointere streamingtjenesten i en udtalelse til det amerikanske medie. “Derfor har vi ingen planer – og ser ikke noget behov – for at tilføje en ansvarsfraskrivelse.”

Dermed vil det fortsat være op til den enkelte seere at bedømme om der i bestemte scener er tale om fiktion eller sande begivenheder.

Se ‘The Crown‘ på Netflix Danmark
Skriv kommentar