Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix vil lave 10-14 film om året

Netflix vil lave 10-14 film om året

17/02/2015 | Flixfilm

netflix logo3I forlængelse af nyheden om at Netflix har købt rettighederne til krigsfilmen Jadotville med Jamie Dornan (Fifty Shades of Grey, udtaler Ted Sarandos hos Chief Content Officer hos Netflix, at streamingtjenesten planlægger at udgive 10-14 film om året. Det skriver The Hollywood Reporter.

Netflix har på nuværende tidspunkt købt rettighederne til efterfølgeren af den Oscar-vindende film Crouching Tiger, Hidden Dragon fra 2000, som får premiere senere i 2015, og indgået en aftale med den populære skuespiller Adam Sandler om fire film, som vil kunne ses eksklusivt på Netflix.

Hvornår Netflix regner med at kunne indfri deres mål om at lave 10-14 film om året er uvist, men streamingtjenesten er godt på vej ind i filmbranchen med de nuværende aftaler. Netflix skulle endvidere arbejde på flere aftaler, som vil blive annonceret over de kommende måneder.

LÆS OGSÅ   Ny sæson af 'Borgen' kommer skidt fra start i udlandet

Det er dog ikke kun film som Netflix har fokus på. Ted Sarandos har tidligere udtalt, at streamingtjenestens plan er at udgive en ny serie eller sæson hver anden uge. Det mål skulle gerne være indfriet i løbet af 5 år. Der er allerede mere end 30 Netflix-produktioner i gang på nuværende tidspunkt. Et antal man blot kan forvente vokser i løbet af de kommende år.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar