Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix vil lave dokumentarprogrammer og stand-up

Netflix vil lave dokumentarprogrammer og stand-up

24/07/2013 | Flixfilm

netflix dokumentar stand up comedyNetflix har det seneste stykke tid og særligt efter premieren på den politiske serie House of Cards, modtaget store roser for deres egenproduktioner. Netflix vil derfor skrue op for deres produktioner således de ligeledes kan tilbyde deres kunder eksklusivt indhold som kun kan ses hos Netflix. Men udover store serieproduktioner som House of Cards og Hemlock Grove, vil Netflix i fremtiden også lave dokumentarer og stand-up comedy. Det afsløres i det seneste kvartalsregnskab fra Netflix.

Hvilke programmer vi har i vente og hvornår de eventuelt vil få premiere afsløres ikke, men Netflix skriver, at dokumentar-programmer og film samt stand-up comedy er meget populære på streamingtjenesten. Det er endvidere programmer som man ofte ikke kan se på andre streamingtjenester.

I løbet af 2013 kommer der dog flere egenproduktioner fra Netflix. Snart får Ricky Gervais komedieserie Derek premiere på Netflix. Det samme gør Lilyhammer sæson 2 og Turbo: F.A.S.T.(Fast Action Stunt Team), en eksklusiv animationsserie fra DreamWorks Animation. I 2014 kommer der nye sæsoner af både House of Cards, Hemlock Grove og Orange is the New Black. Samtidig får den nye science fiction serie Sense8 premiere på Netflix. Sense8 er skabt af The Wachowskis som ligeledes står bag The Matrix trilogien. Netflix vil også meget gerne lave en femte sæson af Arrested Development, men der er intet endeligt på plads endnu. Der er dermed en masse nyt indhold at glæde sig til.
2 kommentarer til Netflix vil lave dokumentarprogrammer og stand-up

  1. thomas thøgersen - kl. 14:53, 24-07-2013:

    men hvad med efterfølgene seasons af fringe, V og falling skies???
    og hva med at få stargate Universe ind i rækken også???

  2. Flixfilm - kl. 14:59, 24-07-2013:

    Hej Thomas,

    Det er ikke Flixfilm der bestemmer hvad man kan se på Netflix. Så hvis du ønsker svar på dit spørgsmål må du hellere sende det videre til Netflix. Du kan kontakte Netflix her: Link.

Skriv kommentar