Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix vil lave eget filmselskab

Netflix vil lave eget filmselskab

28/09/2015 | Flixfilm

netflix logo2Når man har set en af de originale serier fra Netflix, så har det oftest været en smule misvisende, da Netflix ikke selv har lavet disse serier eller film. Streamingtjenesten har blot købt rettighederne til dem og det giver den ret til at kalde dem originale.

Det lader dog til, at Netflix er på vej med “ægte” originale serier, for ifølge The Verge, har streamingtjenesten lejet studier og lokaler i Hollywood, Los Angeles.

The Verge mener at vide, at studierne i første omgang skal bruges til at optage et talkshow med den amerikanske komiker Chelsea Handler som vært. Showet blev allerede annonceret sidste år, men det forventes ikke, at blive tilgængelig på Netflix før til næste år. Netflix udtalte dengang, at de ville gentænke talkshow-formatet til on demand generationen.

Det giver god mening for Netflix, at producere sin egne film og serier, da disse på nuværende tidspunkt bliver lavet af andre tv-stationer og filmselskaber, som praktisk talt er konkurrenter til streamingtjenesten. Netflix har indtil videre dermed ikke været andet end en distributør.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 35 – 2021)

Artiklen fortsætter under annoncen

House of Cards, Orange Is the New Black, Narcos mv. er med andre ord ikke lavet af Netflix og streamingtjenesten kan potentielt miste rettighederne til disse i fremtiden, selvom det ikke virker realistisk.

Netflix vil dermed stå med et meget bedre kort i hånden, hvis streamingtjenesten begynder selv at producere serier i fremtiden, da de selv kan styre rettighederne.    Skriv kommentar