Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix vil lave fire blockbuster-film om året

Netflix vil lave fire blockbuster-film om året

29/08/2017 | Flixfilm

Netflix er kendt for deres originale serier af høj kvalitet, men streamingtjenesten vil også være kendt for deres film og derfor søsætter Netflix nu en ny strategi, som skal sætte filmtjenesten på verdenskortet.

Til december har Netflix premiere på den selverklæret storfilm ‘Bright’, som blandt andet har Will Smith (Bad Boys) og Joel Edgerton (Exodus: Gods and Kings) i hovedrollerne, og ifølge Netflix vil denne være startskuddet for streamingtjenestens filmsatsning og samtidig sætte nye standarder.

Således lyder det fra Ted Sarandos, indholdschefen hos Netflix, i et interview til det amerikanske magasin Variety.

– “Jeg vil ikke at sætte forventningerne alt for højt,” udtaler Ted Sarandos. “Men jeg tror, at det vil være mere end et afgørende øjeblik for vores filmsatsning. Filmen er utvivlsomt en blockbuster, som passer til lørdag aften. ”

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Bright’, som er instrueret af David Ayer (Fury, Suicide Squad, Training Day) får eksklusiv premiere på Netflix den 22. december 2017. Se en trailer til filmen her: Trailer: Will Smith kæmper mod fantasifulde væsener i ‘Bright’.

LÆS OGSÅ   Omar Sy og 'Lupin'-holdet laver actionkomedie til Netflix

Den nye film med Will Smith er dog ikke den eneste blockbuster fra Netflix som man kan se frem til. I interviewet fortæller Ted Sarandos nemlig, at streamingtjenesten hvert år vil udgive op til fire film, som kan betegnes som værende blockbusters og “must-sees”.

Filmene skal være i samme kaliber som blandt andet ‘Wonder Woman’, som blev sommerens helt store biograf-hit og en film som fik megen omtale i medierne.

‘Mute’ er navnet på endnu en kommende storfilm fra Netflix. Det er en futuristisk thriller instrueret af Duncan Jones, der står bag ‘Moon’, ‘Warcraft: The Beginning’, ‘Source Code’ m.m., mens Alexander Skarsgård, Paul Rudd og Justin Theroux alle medvirker. ‘Mute’ forventes at få premiere i 2017.    Skriv kommentar