Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix vil lave flere interaktive film og serier

Netflix vil lave flere interaktive film og serier

16/03/2019 | Flixfilm

interaktiv film serier netflix black mirror 2019 nyeNetflix vil have mere fokus på interaktive titler efter premieren på ‘Black Mirror: Bandersnatch’, som blev en stor succes blandt medlemmerne.

Det oplyser den verdensomspændende streamingtjeneste til det amerikanske medie The Variety.

“‘Black Mirror: Bandersnatch’ er et stort hit rundt om i verden, og vi indså, wow, interaktiv fortællinger er noget vi vil satse mere på,” lyder det fra Todd Yellin, VP hos Netflix.

‘Black Mirror: Bandersnatch’ var den første interaktive serie fra Netflix, som var henvendt til det voksne publikum. Streamingtjenesten har tidligere lavet interaktive serier, men disse har udelukkende været henvendt til børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores medlemmer kan forvente, at der til næste år vil komme flere interaktive film og serier. Og det vil ikke nødvendigvis være science fiction og det vil nødvendigvis ikke være mørkt med henvisning til ‘Black Mirror’. Det næste kunne være en skør komedie eller en romantisk film, hvor publikum skal vælge om hun skal gå ud med ham eller ham,” tilføjer Todd Yellin.

LÆS OGSÅ   Se de første billeder fra 'The Undoing'-skaberens 'The Lincoln Lawyer'

De findes på nuværende tidspunkt fire serier på Netflix, som byder på interaktive historier hvor man har mulighed for selv at påvirke handlingen. De fire serier er ‘Minecraft: Story Mode‘, ‘Puss in Book: Trapped in an Epic Tale‘, ‘Stretch Armstrong: The Breakout‘ og som nævnt ‘Black Mirror: Bandersnatch‘.

Det er pt. ikke alle enheder som understøtter de interaktive serier. Man kan for eksempel ikke styrer handlingen på den populære Apple TV. Den skulle dog blive understøttet i fremtiden. Hvis man starter en interaktive titel skulle der gerne dukke en besked frem om den pågældende enhed er understøttet.
Skriv kommentar