Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix vil lave originale film

Netflix vil lave originale film

27/10/2013 | Flixfilm

Efter det seneste års succes med originale serier som House of Cards og Orange Is the New Black er Netflix nu klar til at investere i egne film. Det blev bekræftet i det seneste kvartalsregnskab hvor Netflix udtalte, at de næste år vil fordoble budgettet for egenproduktioner og dermed træde ind på film-markedet.

– “Netflix ændrede den traditionelle serie-visning ved at gøre alle afsnit tilgængelige på én gang, modsat at skulle vente uge efter uge på et nyt afsnit. Det samme vil vi gøre med film,” udtaler Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix og tilføjer, “Idag kan Netflix først få adgang til nye film lang tid efter de har været vist i biografen. Det vil vi gerne ændre”. Folk som benytter Netflix og andre streamingtjenester vil gerne have adgang til nye film hurtigst muligt og derfor vil Netflix forsøge at overtage film tidligere i processen end nu. På samme måde som det er sket med dokumentarer og comedy shows. – “Det er helt sikkert noget vores medlemmer vil være glade for,” vurderer Ted Sarandos.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' får flere afsnit og afslutning

På baggrund af udtalelserne betyder det dermed nødvendigvis ikke, at Netflix vil producere egne film fra bunden, men at de vil overtage distributionsrettighederne tidligere. Hvis Netflix investerer i fremtidige filmproduktioner kan filmene blive tilgængelige på Netflix lige efter de har haft premiere i biograferne.

Netflix har med serien Lilyhammer på samme måde finansieret en del af produktionen i samarbejde med norske NRK således streaming-tjenesten har de eksklusive distributionsrettigheder i resten af verden og dermed kan vise den lige efter den har haft premiere på norske TV.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Netflix vil lave originale film

  1. Anton - kl. 15:30, 27-10-2013:

    Hvornår kommer vampire diaries s03 på Netflix? Jeg har lige set sæson 2 færdig og hvis i selv har set den så ved i hvor spændende den slutter.

Skriv kommentar