Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix vil producere tyske serier

Netflix vil producere tyske serier

01/09/2014 | Flixfilm

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Foto: Paul Sakuma, Netflix

I anledning af Netflix forleden afslørede deres første europæiske serieproduktion, den franske dramaserie Marseille, afslører streamingtjenesten nu også planerne om en tysk serie. Det skriver Der Spiegel.

I løbet af september lancerer Netflix deres filmtjeneste i Tyskland og det er i denne forbindelse at Reed Hastings, direktør hos Netflix, har udtalt sig om planerne om at producere en tysk-sproget serie.

Hvilken serie der er tale om, melder historien intet om, men Netflix kommer dermed en hårdt presset filmbranche i møde, der er trængt af streamingtjenster og manglende DVD-salg, ved at placere deres produktioner i Europa og dermed skyde penge i kassen.

Den danske filmfond Copenhagen Film Fund afslørede tidligere på året, at de ligeledes er i dialog med Netflix om at optage en serie i Danmark. “Vi ligger i dialog med både Netflix om flere projekter. Vi opmuntrer dem til at investere i dansk drama,” siger adm. direktør Thomas Gammeltoft, Copen​hagen Film Fund. Hvorvidt disse samtaler stadig er igang, vides ikke.

LÆS OGSÅ   Netflix arbejder på 'Ghostbusters'-serie

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover Frankrig og Tyskland har Netflix også placeret produktioner i Norge i forbindelse med krimiserien Lilyhammer og streamingtjenesten arbejder endvidere på en spansk komedieserie om fodbold hvor optagelserne finder sted i Sydamerika.
Skriv kommentar