Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix vil producere tyske serier

Netflix vil producere tyske serier

01/09/2014 | Flixfilm

Foto: Paul Sakuma, Netflix

Foto: Paul Sakuma, Netflix

I anledning af Netflix forleden afslørede deres første europæiske serieproduktion, den franske dramaserie Marseille, afslører streamingtjenesten nu også planerne om en tysk serie. Det skriver Der Spiegel.

I løbet af september lancerer Netflix deres filmtjeneste i Tyskland og det er i denne forbindelse at Reed Hastings, direktør hos Netflix, har udtalt sig om planerne om at producere en tysk-sproget serie.

Hvilken serie der er tale om, melder historien intet om, men Netflix kommer dermed en hårdt presset filmbranche i møde, der er trængt af streamingtjenster og manglende DVD-salg, ved at placere deres produktioner i Europa og dermed skyde penge i kassen.

Den danske filmfond Copenhagen Film Fund afslørede tidligere på året, at de ligeledes er i dialog med Netflix om at optage en serie i Danmark. “Vi ligger i dialog med både Netflix om flere projekter. Vi opmuntrer dem til at investere i dansk drama,” siger adm. direktør Thomas Gammeltoft, Copen​hagen Film Fund. Hvorvidt disse samtaler stadig er igang, vides ikke.

LÆS OGSÅ   Netflix løfter sløret for 'Vaffel og Mochi' med Michelle Obama

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover Frankrig og Tyskland har Netflix også placeret produktioner i Norge i forbindelse med krimiserien Lilyhammer og streamingtjenesten arbejder endvidere på en spansk komedieserie om fodbold hvor optagelserne finder sted i Sydamerika.    Skriv kommentar