Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix vil tage kampen op mod Vice

Netflix vil tage kampen op mod Vice

17/10/2015 | Flixfilm

netflix logoTo højtstående personer fra Netflix udtalte forleden under en videokonference, at den amerikanske streamingtjeneste fremover vil have mere fokus på nyhedsformidling og dermed kaste sig ud i direkte konkurrence med det uafhængige nyhedsmedie Vice. Det skriver Deadline.

Udtalelsen er i flere medier blevet udlagt som om at Netflix vil lave traditionelle nyhedsudsendelser som det kendes fra TV Avisen, men dette afviser tjenesten. Nyhedsmediet Vice er især kendt for deres socialrealistiske dokumentarer, som afdækker alternative samfundsaktiviteter og det er angiveligt historier som disse, Netflix vil have flere af på streamingtjenesten.

Hvorvidt Netflix vil lave en dedikeret programrække eller om der blot vil blive indkøbt eksisterende dokumentarfilm melder historien intet om. Netflix har dog den senere tid indkøbt flere film, der behandler samfundsrelateret emner, heriblandt Cowspiracy, som beskriver kødindustriens altødelæggende påvirkning af miljøet. Cowspiracy kan findes netop nu på Netflix Danmark.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 27 – 2022)

Netflix slår dog fast, at streamingtjenesten sandsynligvis vil være i direkte konkurrence med Vice indenfor to år.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar