Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix vil udfordre konkurrenter med lokalt indhold

Netflix vil udfordre konkurrenter med lokalt indhold

26/03/2019 | Flixfilm

netflix logoAmazon, HBO og Netflix har længe kæmpet om streamingkunderne og nu har teknologigiganten Apple netop annonceret, at de også er på vej med deres egen streamingtjeneste, mens Disney, Warner og Universal også har underholdningstjenester i støbeskeen.

Der er ingen tvivl om at streamingmarkedet de kommende år vil blive udsat for stor konkurrence.

Netflix har 139 millioner betalende medlemmer i over 190 lande, men streamingtjenesten er fuldt bevist om at noget må gøres for at holde konkurrenterne på afstand.

Én af planerne kunne Netflix’ CEO Reed Hastings løfte lidt af sløret for i sidste uge under virksomhedens Lab Days.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kun 5% af jordens befolkning har engelsk som modersmål, men Netflix vil forsøge at ramme de øvrige 95% ved at producere lokale film og serier – på andet sprog end engelsk.

Hvor Apple og Disney umiddelbart har meget engelsk-sproget indhold, vil Netflix altså have fokus på film og serier på andre sprog, således streamingtjenesten kan vinde indpas over hele verden.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

Netflix nævner serier som ‘La Casa de Papel’, ‘Sex Education’, ‘Dark’ og ‘The Rain’, som eksempler på serier, der er lavet på det lokale sprog, men som har fået stor succes ude i verden.

“Alle disse serier er populære i deres eget land, men de finder også et nyt publikum ude i verden. Hos personer, der sandsynligvis aldrig før har oplevet serier som disse.”

Foruden film og serier på lokale sprog, så vil Netflix også begynde at dubbe indhold til mere end 27 forskellige sprog, således lande som f.eks. USA, hvor man ikke har været vant til at læse undertekster, nu kan se lokalt producerede film og serier på deres eget modersmål.

Det er for eksempel allerede muligt, at se den danske Netflix-serie ‘The Rain’ med engelsk stemmer.1 kommentar til Netflix vil udfordre konkurrenter med lokalt indhold

  1. Susanne - kl. 19:43, 28-03-2019:

    Jeg er spændt på, hvad Apple har at byde på. Jeg er nemlig ikke til alle de udenlandske film og serier, på bl.a. tyrkisk, japansk, pakistansk osv.
    Kun engelsksprogede.
    Måske det er på tide med en pause fra Netflix for mit vedkommende ☺

Skriv kommentar