Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix vil vise færre film i brugerfladen

Netflix vil vise færre film i brugerfladen

21/05/2014 | Flixfilm

netflix brugerflade titler flixfilmNetflix deltog forleden i konferencen Internet Week i New York City og her afslørede Neil Hunt, Chief Product Officer hos Netflix, at streamingtjenesten vil forsøge at strømline brugerfladen således man fremover ikke præsenteres for en lang række titler, men kun dem, der anses som værende relevante. Det skriver Ekstra Bladet.

På nuværende tidspunkt vises en lang række film og serier på Netflix hvorledes man selv kan bladre rundt i titlerne. De er sorteret efter ens vaner, som filmtjenesten kan udregne ved hjælp af avanceret algoritmer. I fremtiden vil Netflix dog mindske antallet af titler i brugerfladen, således man kun bliver præsenteret for 4-5 titler.

– Vores vision er, at du ikke skal opleve den nuværende menu og ikke præsenteres for et hav af titler, fortalte Neil Hunt til Internet Week. Neil opfatter det endvidere som værende totalt urealistisk hvis Netflix skal kunne vise den ene perfekte film eller serie. Man er nemlig ikke altid i humør til samme type program. Men streamingtjenesten anser det som værende en mulighed, at ændre den nuværende brugerfalde således den viser 4-5 titler, som kunne have interesse.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i december 2023

Hvis medlemmerne fremover kun skal præsenteres for 4-5 film og serier så kræves det dog, at der udvikles mere intelligente algoritmer, som helt nøjagtigt kan ramme brugeren. De titler som man bliver præsenteret for på Netflix i dag baserer sig blandt andet på genrer, bedømmelser og skuespillere. Hvis man for eksempel aldrig ser gyserfilm, så vil denne kategori bliver mere og mere skjult.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til Netflix vil vise færre film i brugerfladen

  1. Thorsten Jensen - kl. 20:40, 22-05-2014:

    De burde kigge Viasat efter og gøre mere som dem. Mere overskueligt der. Især brugerfladen på appen til smart tv er ringe. Jeg foretrækker en alfabetisk opstilling efter genre og evt. nyheder

Skriv kommentar