Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix viser dokumentar om Mitt Romney

Netflix viser dokumentar om Mitt Romney

10/12/2013 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har eksklusiv premiere på dokumentaren “Mitt” om den tidligere præsidentkandidat Mitt Romney, som giver et intimt og helt eksklusivt indblik i præsidentvalgkampen. Dokumentaren Mitt har premiere 24. januar 2014, og kan ses i alle lande hvor Netflix er tilgængelig; USA, Canada, England, Irland, Sydamerika, Holland og Norden.

I dokumentaren Mitt, følger man Mitt Romney fra da han første gang havde drømmen om at blive præsident for verdens mægtigste land i 2006, til hans kamp om, at blive den republikanske kandidat i 2008. Dokumentaren ender, da Mitt Romney må erkende sit nederlag om præsidentposten til Barack Obama i 2012. Instruktøren Greg Whiteley (New York Doll, Resolved) har fået ubegrænset adgang til Mitt Romney og hans familie, og følger derfor valgkampagnen på nærmeste hold. Han får bl.a. snakket med potentielle vælgere, følger debatforberedelser og konkluderer på Romneys sidste aften som præsidentkandidat.

LÆS OGSÅ:   Adam Sandler er en øgle i animationsfilmen 'Leo' - Se eksklusivt klip

“Greg Whiteleys dokumentar om Mitt Romney giver et overraskende indblik i en fascineret verden”, siger Lisa Nishimura, vicepræsident for Original Documentary and Comedy hos Netflix. “Dette sjældne indblik i en verden som normalt er lukket, er en unik fortælling der tager seeren med derud hvor politik ikke længere har betydning. Vi glæder os til, at give vores seere mulighed for at se denne unikke film fra en talent instruktør.”

Dokumentar Mitt har premiere på Netflix Danmark 24. januar 2014.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar