Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix viser fængslende dokumentar om urolighederne i Ukraine

Netflix viser fængslende dokumentar om urolighederne i Ukraine

07/08/2015 | Flixfilm

Dokumentaren Winter on Fire: Ukraine’s Fight For Freedom, instrueret af Evgeny Afineevsky, får eksklusiv premiere på Netflix Danmark d. 9. oktober. Winter on Fire: Ukraine’s Fight For Freedom får endvidere verdenspremiere på filmfestivalen i Venedig til september.

Winter on Fire: Ukraine’s Fight For Freedom behandler de begivenheder, der udfoldede over 93 dage i 2013 og 2014, hvor en ny menneskeretsorganisation blev dannet. Hvad der startede som fredelige studenter-demonstrationer for at vise deres støtte til fuld europæiske integration, blev forvandlet til en voldelig revolution, der endte med at kræve præsidentens afgang.

Dokumentaren indfanger den bemærkelsesværdige mobilisering af næsten en million borgere fra hele landet, som stod sammen for at protestere mod de korrupte politiske regime som benyttede ekstrem magt mod sit eget folk for at undertrykke deres krav og ytringsfrihed.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Thar'

“Mens vi filmede de brutale angreb fra politiet på ubevæbnede borgere, tænkte vi ikke over hvordan vi skulle optage filmen, kun at det var vigtigt at vise, hvorledes bevægelsen for altid ville ændre landet og livet for sine deltagere,” siger instruktør Evgeny Afineevsky. “Vi er glade for, at Netflix gør det muligt for os at dele den hårde sandhed og chokerende virkelighed fra denne historiske begivenhed med resten af verden.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Winter on Fire: Ukraine’s Fight For Freedom kan streames på Netflix Danmark fra d. 9. oktober.
Skriv kommentar